Lirik Lagu Dolanan Cinta Sri Avista

Lirik Lagu Dolanan Cinta Sri Avista

Sri Avista

Duh ning endi kula nggulati
Kasih hati sing ninggal kari
Takon ning sapa sambate ning sapa
Diri kula wis ora berdaya

Krasa pegel jiwa lan raga
Nanti kakang sing durung teka
Yen sampean masih ana cinta
Tulung balika melas ning kula

Apasih sampean cintane nggo dolanan
Dieman disayang yen wis bosen dibuang

Netes banyu mata ati kerasa lara
Pancen kakang tega nyiksa ning diri kula
Kaniaya cinta ora laksana

Krasa pegel jiwa lan raga
Nanti kakang sing durung teka
Yen sampean masih ana cinta
Tulung balika melas ning kula

Apasih sampean cintane nggo dolanan
Dieman disayang yen wis bosen dibuang

Netes banyu mata ati kerasa lara
Pancen kakang tega nyiksa ning diri kula
Kaniaya cinta ora laksana

Duh ning endi kula nggulati
Kasih hati sing ninggal kari
Takon ning sapa sambate ning sapa
Diri kula wis ora berdaya

Lirik Lagu Dolanan Cinta Sri Avista Lirik Lagu Dolanan Cinta Sri Avista Reviewed by Ainun Mahya on 1:31 PM Rating: 5

No comments:

Silakan Berkomentar dengan Bijak

Powered by Blogger.