Lirik Lagu Edan Turun Via Vallen

Via Vallen

Lirik Lagu Edan Turun

Via Vallen


Langit hang dadi saksi, bumi milu nyakseni
Suci lan putihe, tulus lan ikhlase welas sun nyang riko..
Paran tah paran maning, hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu, sing gelem telikas nompo welas isun..
Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni,
Biso sun linglung, koyo wong edan turun..
Serange atinisun, serange welas isun,
Nemen nyang riko, nyang riko nyang riko..


Langit hang dadi saksi, bumi milu nyakseni
Suci lan putihe, tulus lan ikhlase welas sun nyang riko..
Paran tah paran maning, hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu, sing gelem telikas nompo welas isun..
Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni,
Biso sun linglung, koyo wong edan turun..
Serange atinisun, serange welas isun,
Nemen nyang riko, nyang riko nyang riko..


Langit hang dadi saksi, bumi milu nyakseni
Suci lan putihe, tulus lan ikhlase welas sun nyang riko..
Paran tah paran maning, hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu, sing gelem telikas nompo welas isun..
Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni,
Biso sun linglung, koyo wong edan turun..
Serange atinisun, serange welas isun,
Nemen nyang riko, nyang riko nyang riko..
Ngelayung biso isun dung sing biso nduweni,
Biso sun linglung, koyo wong edan turun..
Serange atinisun, serange welas isun,
Nemen nyang riko, nyang riko nyang riko..
Lirik Lagu Edan Turun Via Vallen Lirik Lagu Edan Turun Via Vallen Reviewed by Ainun Mahya on 10:36 PM Rating: 5

No comments:

Silakan Berkomentar dengan Bijak

Powered by Blogger.